Onze dienstverlening

Vaste prijzen

RB Administratie levert een all-in dienstverlening voor een vaste prijs die vantevoren is afgesproken. Compleet heldere afspraken, geen meerwerk of verrassingen achteraf, maar wel een volledige dienstverlening. Klik hier voor onze tarieven.

MijnRB - administratie in de cloud

Wij werken samen met u vanuit de cloud in onze Exact Online omgeving. Hierdoor heeft u zelf en wij als uw adviseur altijd inzicht in uw cijfers en bedrijfsontwikkelingen. Wij werken realtime met u samen, we kunnen op ieder gewenst moment met u sparren en vooruit kijken naar mogelijkheden voor uw bedrijf. Klik hier voor meer informatie over onze dienst MijnRB.

Inrichten van uw administratie in de cloud

Wilt u zelf de administratie blijven voeren, maar zou u wel graag hulp willen bij het inrichten van uw administratie zodat u deze in de cloud volledig geautomatiseerd en gerobotiseerd kunt verwerken? Dat kan! Wij helpen u met het inrichten zodat uw administratie volledig wordt gedigitaliseerd. Dit scheelt u als ondernemer of als afdeling Finance veel tijd en levert enorm veel werkplezier op.

Klik hier voor meer informatie over onze dienstverlening. 

Inkomstenbelasting

Wij stellen jaarlijks in overleg met u de aangifte inkomstenbelasting voor u op. We bespreken uw aangifte persoonlijk en geven u advies over uw aangifte. Deze werkzaamheden zijn meegenomen in de vaste prijs.

Jaarrekening

Wij stellen de jaarrekening van uw onderneming op. U ontvangt van ons digitaal een jaarrekening met balans, winst-en-verliesrekening met toelichting. Wanneer nodig kunt u de jaarrekening gebruiken voor het aanvragen van een financiering. Deze werkzaamheden kunnen meegenomen worden in de vaste prijs.

Publicatiestukken

Voor een rechtspersoon bent u verplicht de jaarcijfers van uw onderneming te deponeren bij de Kamer van Koophandel. Wij zorgen dat uw jaarcijfers tijdig worden gedeponeerd met inachtneming van de huidige wet- en regelgeving. Deze werkzaamheden kunnen meegenomen worden in de vaste prijs.

Vennootschapsbelasting

Wij verzorgen voor u de aangifte vennootschapsbelasting. We bespreken de aangifte met u en we denken met u mee om de aangifte fiscaal te optimaliseren om de belastingdruk op een correcte manier te verlagen. Deze werkzaamheden kunnen meegenomen worden in de vaste prijs.

Salarisadministratie

De salarisadministratie van uw werknemers of van uzelf als DGA kunnen wij maandelijks voor u verzorgen. U kunt de salarismutaties digitaal aanleveren via uw eigen dashboard MijnRB. Uw werknemers krijgen toegang tot hun eigen portal met in de cloud opgeslagen loonstroken, jaaropgaven en verlofregistratie. Klik hier voor meer informatie over onze dienstverlening.

 

Meer informatie

Wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen?

Vul dan het formulier hieronder in en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.