ZZP PLUS PAKKET

All-in administratie voor vaste prijs per maand

RB Administratie levert een all-in dienstverlening voor een vaste prijs die vantevoren is afgesproken. Compleet heldere afspraken, geen meerwerk of verrassingen achteraf, maar wel een volledige dienstverlening.

U ontvangt van ons actuele cijfers om uw onderneming mee te sturen. Wij kijken met u mee en geven advies over de ontwikkelingen van uw onderneming. Wij zijn geen traditionele accountant die elk jaar achteraf vertelt hoe uw onderneming heeft gedraaid. Wij kijken en denken mee met uw actuele cijfers waardoor wij van toegevoegde waarde kunnen zijn voor uw onderneming.

ZZP Plus Pakket

Voor ondernemers in de vorm van een eenmanszaak of vennootschap onder firma bieden wij het ZZP Plus Pakket aan. Het ZZP Plus Pakket is bedoeld voor een omvang van gemiddeld 40 facturen per maand (maximaal 500 facturen per jaar). Wij nemen de taken van uw boekhouding over zodat u kunt ondernemen. Vaste prijs per maand voor een digitale administratie in de cloud. Voordelen hiervan zijn dat u als ondernemer uw administratie altijd en overal kunt inzien via uw computer, mobiele telefoon of tablet.

 

Het ZZP Plus Pakket bestaat uit de volgende diensten voor € 145,- per maand ex.BTW:

  • Toegang tot uw eigen dashboard MijnRB. Zie onze pagina voor meer informatie
  • Verwerking van uw administratie in Exact Online
  • Periodiek opstellen en indienen van de BTW aangifte
  • Opstellen en indienen van de jaarlijkse aangifte inkomstenbelasting van uzelf en (eventueel) uw fiscaal partner
  • We brengen u voor eenvoudige of administratieve vragen niets in rekening
  • Tot en met 500 facturen per jaar
  • OPTIONEEL: Module voor het aanmaken en versturen van verkoopfacturen en betalingsherinneringen via MijnRB voor € 10,- per maand.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen?

Vul dan het formulier hieronder in en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.